• Etusivu
  • Meistä
  • Tuotteet
  • Ota Yhteyttä
  • Tuotteet

    Kaikki leivät meillä kohotetaan hitaasti juureen ilman teollista hiivaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen leipä on vähintään 24 tuntia kestävän prosessin tulos. Aamulla ruokitaan juuri, josta tehdään aamupäivän mittaan taikinat. Iltapäivällä ensimmäisen kohottamisen jälkeen taikinat pilkotaan, punnitaan ja muotoillaan koreihin, joissa ne saa levätä ja kohota kylmässä yön yli. Seuraavana päivänä paistetaan kiviarinauunissa kovassa lämmössä. Näin taataan leipään kunnon maku, rakenne ja säilyvyys. Leipien lisäksi myös pullat kohotetaan täysin juureen.

  • Uittamontie 12, 20810 Turku
    Ti-Pe 10-18.30 La 10-16.00